Despre Gimini Workshops

Despre noi

Fundatia Gimini are ca scop cresterea gradului de libertate, fericire, indrumare si alegere in lume. La Gimini urmarim sa ne dezvoltam la maximul nostru de potential uman si profesional, sa ne traim visele  sa fim fericiti in fiecare clipa, fiind ceea ce suntem si facand ceea ce ne place.  Apoi, ii ajutam pe altii sa se dezvolte la maximul de potential uman si profesional, sa isi traiasca visele, sa fie fericiti in fiecare clipa, fiind ceea ce sunt si facand ceea ce le place. Viziunea noastra ne este ghid in drumul nostru spre cunoastere  dar si in vietile noastre.

Gimini este locul unde grupuri de prieteni se intalnesc si acceseaza  expertiza celorlalti pentru a impartasirii cunostinte si experiente comune. Ne orientam interesul catre toate domeniile relevante ale vietii: fizic, mental, emotional, social, profesional si spiritual. Ne folosim expertiza profesionala si experienta personala pentru a dezbate teme de interes comun. Vorbitorii nostri sunt fermentul discutiilor noastre si oricare dintre participantii la intalniri pot deveni vorbitori pe o tema la alegerea lor. La Gimini intram intr-o incursiune voluntara si automotivata spre dezvoltarea personala cu scopul de a afla raspunsul la intrebari cum ar fi: “Ce ma face fericit?”, “Care sunt obiectivele mele?”, “Cum imi confrunt seful furios?”, “Imi petrec suficient timp pe prioritatile mele reale?”, “Care sunt talentele mele?” si  multe, multe altele. La Gimini noi nu iti raspundem la nici una dintre aceste intrebari. Noi te ajutam pe TINE sa iti raspunzi singur la toate intrebarile!

Fiecare seminar este voluntar.

Fiecare seminar este distractiv.

Fiecare seminar actioneaza ca un instrument pentru dezvoltarea personala.

Fiecare seminar impartaseste ceva valoros.

La Gimini avem doua tipuri de seminarii: seminarii cu vorbitor invitat in care se dezbate un subiect de interes comun si seminarii de formatori  in care vom lucra la imbunatatirea anumitor abilitati si practicarea acestora in viata de zi cu zi. Aceste instrumente devin  mai valoroase daca sunt luate impreuna cu alte module de dezvoltare personala.  Sa nu uitam ca la Gimini nu se intalmpla nici mai multi nici mai putin decat ceea ne dorim sa se intalmple. Totul este voluntar: gradul de implicare al fiecaruia, adancimea  incursiunilor noastre, timpul pe care dorim sa il alocam in aceasta experienta de autodezvoltare.

De ce facem acest lucru? Pentru ca ne traim viziunea in cel mai concret mod si credem ca toti omenii trebuie sa isi dezvolte potentialul intr-un mod distractiv, facand doar ce le place si fiind fericiti! Noi credem ca omul creste pe tot parcursul vietii, credem in libertatea de a face alegeri constiente si educate, in libertatea de a ne exprima cu blandete si compasiune si in  fructificarea rezervelor interne de inteligente, energie si iubire.

Toate acestea si multe altele, ti-am pregatit pe site-ul nostru www.giminiworkshops.ro

Echipa Fondatoare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ajuta-ma sa scap de SPAM. Completeaza raspunsul mai jos * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>