Cine sunt

Eu sunt Dragos. Traiesc din toata inima, plin de iertare si compasiune pentru mine si perntru ceilalti. Imi accept destinul, imi dau voie sa traiesc o viata de bunatate, smerenie si pace. Imi dau voie sa fiu mangaiat cu compasiune. Sunt liber, spontan, jucaus si dedicat. Sunt dorit, acceptat, apreciat si iubit.

Cred in Dumnezeu, un Dumnezeu viu, nevazut dar atotputernic. El e sursa puterii mele si punctul meu fix (de care vorbea Arhimede cand zicea de ce are nevoie ca sa miste Pamantul). Cred ca exista o batalie in si pentru inima (spirituala) a fiecarui om, o batalie nevazuta intre bine si rau, intre iubire si neant, intre adevar si minciuna, si una vazuta, a faptelor provenite din invingatorul in batalia inimii, intre manifestarea armoniei si a iubirii sau a haosului. Si ca Dumnezeu ne-a creat ca sa fim fericiti inca din lumea vazuta. Si ca pentru a invinge raul cu binele ne-a dat calea si modelul lui Hristos. Sa picam si sa ne ridicam, sa picam iar si iar sa ne ridicam, imperfecti pana la final dar iubitori de Dumnezeu, de sine si de ceilalti, cu ochii mintii atintiti pe cele nevazute pentru ca acolo e …acasa.

 

DSCN6388.jpg DSC_1104

5 thoughts on “Cine sunt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ajuta-ma sa scap de SPAM. Completeaza raspunsul mai jos * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>